VISAR 1-30 (115)1 2 3 4 Sista 100 per sida

Hyra bett

Här kan Du få möjlighet att prova bett hemma i lugn och ro. Om man väljer att hyra ett bett är hyrestiden 14 dagar, därefter väljer man att antingen skicka tillbaka bettet (fri returfrakt) eller om man vill behålla bettet så dras hyrespriset av på köpesumman för bettet. Bettet Du får är nytt (om du inte valt ett prisnedsatt bett som det står att det varit provat) och vill Du efter hyrestidens slut köpa bettet, så behåller Du bettet Du fått och en faktura på resterande köpebelopp kommer på mail.I kassan syns hela summan för bettet, fakturan justerar vi sen manuellt så fakturan Du får på mailen är på 250 kronor.

Vid retur av hyrda bett ska betten returneras väl rengjorda, gärna virconade (vi virconar alla returer) och tillsammans med eventuella förpackningar, lappar och emballage.

Bettet går att hyra i 14 dagar, därefter väljer man att antingen skicka tillbaka bettet (fri returfrakt) eller om man vill behålla bettet så dras hyrespriset av på köpesumman för bettet. Fakturan justeras manuellt om Du väljer att hyra bettet, dvs. det kommer att stå hela priset när Du går till kassan men fakturan för hyran blir på 250 kronor. Hyreskostnaden gäller för hyra av ett bett, vill Du hyra ett annat bett så blir det en ny hyresperiod och en ny hyreskostnad, gör en ny beställning.

Hyran är 250 kronor och oavsett om bettet knappt använts, bara provats eller om man haft bettet kortare tid än 14 dagar när man returnerar.