Hansbo Sport

Hansbo

HANSBO SPORT grundades 1977 utifrån en enda produkt; Kombitäcket.https://www.hippson.se/artikelarkivet/sponsrad/du-far-inte-farga-in-garnet.htm

Kombitäcket blev det första täcket på marknaden som andades och samtidigt höll hästen torr. Tyget vävdes i Sverige och täckena syddes av egna sömmerskor i Skällinge. Kombitäcket blev en otrolig succé. 

 

Under 80- och 90-talet levererades Kombitäcket till de olympiska lagen i Sverige, Finland och England. Företaget blev dessutom brittisk hovleverantör, då Queen Elisabeth II beställde kombitäcken till stallets hästar på Buckingham Palace.

 

Vi har kommit långt under dessa 40 år. Våra produktgrupper vidareutvecklas kontinuerligt och produktsortimentet utökas successivt. All design och produktutveckling sker i Sverige.

Produktionen utförs på utvalda fabriker som uppfyller högt uppställda interna som externa krav som REACH och Childhoods mer specifika.

Vi kan design, vi kan produktutveckling och vi anser att en trygg och bra produktion utgör förutsättningen för bra produkter. Nu vill vi synliggöra detta för en ännu bredare publik. Därför har

vi valt att skapa en Brand Movie.

. Befintliga produkter såväl som nyheter håller ett klassiskt rent snitt och ska alltid gå att kombinera. Som kund ska du känna dig säker när du köper en HANSBO SPORT produkt. Utveckling med åren har antalet produkter utökats och idag finns ett komplett sortiment för såväl häst, ryttare som för hela stallet. Från hovkratsar och broddar till högfunktionstäcken och ryttarutrustning.
Se filmen här